jún
23

terítés

| Szerző: túlbuta | 9:51 pm

Széles spektrumú felszíngyalázó lézerrel pásztáz. Vadhajtásokra hajt, mert illetlen a viselkedésük. Nem generál konfliktust magával, ezért oly bölcs. Megveti a lábát. A pénzt. Sorsot csereberél. Nem akad párja, csak még pár szamár. Kinek a bajsza, kinek a szája jár. Nem találsz pipát, mi jobban tömve volna, mint a sok bugris törpe ólja, óh ja!

jún
9

Válság, válság

| Szerző: túlbuta | 1:06 am

Legyen az aktuális gazdasági "helyzet" egy másik poszt témája, vagy ne. Csak röptében kiemelném, hogy a 29-es válság a fasizálódás mentén a II. Világháborúhoz, a 80-as években kezdődő pénzügyi deregulációs folyamat pedig a kapitalizmus hidegháborús győzelméhez, majd a bankrendszer csődjéhez vezetett.

jún
6

No csak az jutott eszembe, ha a Jobbik egynéhány képviselője bejut az EU-palamentbe – ami elég valószínű –, akkor ők hová ülnek. Mert ugyanis nincs tudomásom fasiszta frakcióról odakint, s az általam eddig megismert vélemények nem valószínűsítik, hogy a Néppártba tagozódnának, aminek – tudjuk – Orbán Viktor az egyik alelnöke. Akkor vajon mi lesz velük? Függetlenként várják a szemből érkező szélmalmokat?